Home » Vakanties » Verre tropische stranden

Verre tropische strandvakanties


Zoek en boek een aanbieding naar een tropische verre bestemming en lig binnenkort met een heerlijke cocktail aan het strand te genieten of ga er op uit om de omgeving te ontdekken!  

Ontvlucht de Nederlandse lockdowns. Ga niet in de drukke trein naar Antwerpen maar comfortabel met TUI fly naar Mexico of andere veilige tropische bestemming.

Goed nieuws voor alle reizigers die deze winter naar Mexico, Cuba of de Dominicaanse Republiek willen. Wij blijven deze bestemmingen in de winter met TUI fly aanbieden. Op dit moment is het vluchtschema als volgt:

Mexico vanaf Amsterdam: aanvlieghaven Cancun, iedere donderdag en zaterdag. Grootste accommodatie aanbod op dit moment is in het gebied van Playa Del Carmen.

Cuba vanaf Amsterdam: aanvlieghaven Varadero, iedere zaterdag.

Dominicaanse Republiek vanaf Amsterdam: aanvlieghaven Punta Cana, iedere woensdag en zondag.

Heerlijk toch? Klik op onderstaande banner voor zonnige verre vakanties tegen hele mooie prijzen: 


Met TUI en een mooie aanbieding naar een tropische bestemming. Tegen aantrekkelijke prijzen omdat zij met de eigen luchtvaart maatschappij vliegen en daarom de grootste aanbieder van Nederland zijn op verre bestemmingen. Zeker de moeite waard om de lastminute deals te bekijken!  Met Corendon naar de verre stranden: Bali, Gambia, Antillen, Dubai, Kaapverdië, Zanzibar en meer.
Vliegen met de eigen Corendon Airlines of met KLM tegen hele voordelige prijzen.