Rondreizen


Voordelig de mooiste plekjes op aarde zien? Er gaat een wereld voor je open! Ook rondreizen hoeven niet namelijk niet duur te zijn. Hier vind je een aantal tips om het allemaal waar te maken.   Zoek je een mooie rondreis maar dan tevens met een leuke deal?  Dan zit je bij de Rondreisshop van NRV reizen helemaal goed. Prima prijzen en goede kwaliteit reizen. Bovendien een groot aanbod van bestemmingen en in deze Corona tijd specifiek gericht op landen waar je wel veilig en zonder hoop gedoe naartoe kunt gaan.

 

Extra voordelige last minute rondreizenen je droomreis werkelijkheid maken? We hebben nog een aantal last minute groepsreizen met de allerlaatste beschikbare plaatsen. Wat denkt je van een onvergetelijke reis naar het schitterende Vietnam, avontuurlijk Zuid-Afrika, tropisch Costa Rica of een bestemming dichterbij huis, zoals Portugal of Italië? Kies de bestemming die bij u past en wacht niet langer met boeken, want vol=vol! 


Er is regelmatig een Kassakorting of Lastminutekorting op de rondreizen van de Rondreisshop.

Boek deze rondreizen via het reisbureau van Traveldiscounter (Travelshop@ReisburoApollo) voor de prijs die je online ziet. Je hebt dan een vast aanspreekpunt en prima service van een ervaren reisbureau en je hoeft daarvoor niets extra's te betalen.