Riviercruises

Bij een riviercruise denk je wellicht dat dit alleen voor ouderen geschikt is. Natuurlijk is het ideaal reizen voor mensen die niet meer zo actief kunnen zijn maar inmiddels is riviercruisen voor een hele brede groep vakantiegangers interessant. Onderweg valt zoveel te zien op plaatsen waar je nog nooit bent geweeest. De verzorging en service staan op een hoog niveau Je wilt dit natuurlijk wel met een mooie riviercruise deal van Traveldiscounter.nl. 


De Jong intra heeft voor ieder wat wils, van een korte bootreis door onze beroemde Bollenstreek of een uitgebreide Vierlandencruise. In het voorjaar, gedurende de zomer, het najaar en zelfs met Kerstmis en Oud & Nieuw kan je Europa's mooiste rivieren en steden gaan verkennen.

Een riviercruise is voor veel mensen een ultieme combinatie van vakantie en ontspanning. U wordt verwelkomd aan boord, pakt één keer uw koffer uit en maakt toch een rondreis. Een bijzondere wijze om op een ontspannen manier zoveel mogelijk vanaf de rivier en natuurlijk op de kade te zien.