Home » Extra's

Extra's


Boek hier je extra services zoals autohuur,parkeren bij de vliegvelden en excursies.

Parkeren op en bij de luchthavens.
Vergelijk de service en prijzen van de verschillende parkeermogelijkheden op de vliegvelden van Nederland, België en Duitsland. Traveldiscounter werkt samen met de Parkos. Doe er je voordeel mee!  

 


Met een huurauto zie je meer! 
Ga er op uit met een huurauto en ontdek de plekjes waar je anders nooit komt. Vergelijk ook eens de prijzen van excursies die je zelf ook met de huurauto kunt doen. Wat voordelen op een rijtje om je autohuur in Nederland alvast te reserveren:

  • Tarieven en reservering liggen vast, geen gezoek naar beschikbaarheid en prijzen op locatie.
  • Geen verrassingen: verzekeringen, waarborg en tankregeling duidelijk geregeld en geen gedoe ter plaatse.
  • All in autohuur mogelijk: eigen risico van schades geheel afgedekt.
  • Extra opties mogelijk zoals online en snel inchecken.
  • Extra bestuurder meestal inbegrepen. (let op voorwaarden)
  • Nederlands service contact.

Met een Sunny Cars huurauto ben je optimaal verzekerd, eigen risico geheel afgedekt, 24/7 ondersteuning en hulp. Extra bestuurder meestal standaard inbegrepen (let op de voorwaarden) en een extra WA dekking in geval van schade aan derden. Je boekt dus een echte all inclusive autohuur!


Een auto huren zonder je ook maar ergens druk om hoeven te maken?  Bij DiscoverCars kun je een auto huren op meer dan 17.000 locaties in 110 landen wereldwijd. Discovercars  werkt samen met vertrouwde autoverhuurmaatschappijen, zoals  Alamo, Avis, Hertz, Europcar en Sixt. Zo kun je elk type auto huren voor de beste prijs. Geen reserveringskosten en terugbetaling van het eigen risico in geval van schade !